Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!

0
506

Wat was het afgelopen jaar even afzien voor iedereen die dol is op de feestdagen. Alles moest anders gevierd worden en ook het Sinterklaasfeest op het werk was niet meer zoals voorheen. Toch zijn de uitzichten voor dit jaar beter en lijkt het erop dat we aankomende feestdagen wel weer gewoon met zijn allen kunnen doorbrengen. Dus zet de pepernoten maar alvast klaar, want we hebben dit jaar wat in te halen. In dit blog geven we je graag wat handige tips voor het organiseren van een super geslaagd Sinterklaasfeest voor bij jou op kantoor.

Bureaucadeautjes

Oh wat waren we vroeger als kleine kinderen dol op de cadeautjes in onze schoen. Het was altijd weer spannend wat de Sint van je lijstje had gekozen en of hij wel iets van je lijstje had gekozen. Ook nu we al een paar jaar ouder en volwassen zijn is het krijgen van cadeautjes stiekem nog steeds leuk.  Dus waarom stoppen als we er nog zoveel plezier aan beleven? Precies, niet doen dus. Blijf daarom ook vooral doorgaan met elkaar cadeautjes geven en op kantoor maken we er dan gewoon bureaucadeautjes van in plaats van schoencadeautjes. Wat je dan het beste kan geven? Chocoladeletters staan natuurlijk toch nog steeds op één, maar ook andere kleine cadeautjes zoals een cadeaubon of kantoorartikel zijn meer dan welkom op deze dag. Wil je het liever iets groter aanpakken? Dan kan je natuurlijk ook altijd nog kiezen voor sinterklaasgeschenken. Denk hierbij aan een leuk sinterklaaspakket of een speciaal gemaakte letter. Zo maak je het nog net een tikkeltje specialer.

Versiering

Een sinterklaasfeest is natuurlijk niet af wanneer er geen versiering aanwezig is. De versiering hoort nu gewoon eenmaal bij dit feest. Hoe je het kantoor het beste kan versieren voor sinterklaas? De jute zakken met (nep)cadeautjes erin doen het altijd goed maar ook de lekkernijen zijn wat ons betreft prima versiering. Zet overal een schaal met pepernoten en schuimpjes neer of zorg voor een grote stapel met kleine chocoladeletters. Ook is een nep sinterklaas inhuren een top idee voor op kantoor. Het leukste is natuurlijk iemand van buitenaf, zodat alle werknemers aanwezig kunnen zijn en het voor iedereen een aangename verrassing is. Ook speciale sinterklaasslingers, een nepschoorsteen, een mijter, een staf en heel veel letters dragen bij aan een echte sinterklaas sfeer op werk. Als we het over lekkers hebben moeten we naast de pepernoten en chocoladeletters ook de marsepein en spijs nog even noemen. Hopelijk heb je voor nu alvast voldoende inspiratie om een onvergetelijk sinterklaasfeest te organiseren dit jaar.