Wat je allemaal niet vindt in een tijdschrift

0
765

In hoeverre word jij beïnvloed door reclame? Ik word namelijk voor mijn gevoel bijna nooit beïnvloed door reclame. Overdag lees ik graag veel tijdschriften. Ik kan altijd van de kleine, korte verhalen genieten. Het enige vervelende aan een tijdschrift is dat er best veel reclame in kan staan. Zo ben ik over de jaren heen erg goed geworden in het negeren van advertenties in tijdschriften. De enige vorm van reclame die mij nog echt goed kan beïnvloeden is mond-tot-mond reclame. Dat komt omdat dit de enige vorm is die ik echt vertrouw. Laatst vertelde een vriend van mij over Eterna overhemden. Juist omdat ik nog niet eerder van dit merk heb gehoord raakte ik geïnteresseerd. Ik ben namelijk niet geïnteresseerd in alle grote merken die ik mijn tijdschriften tegen kom. Ik wil graag wat meer weten over andere merken.

 

Het vinden van het juiste overhemd

Het kan ontzettend lastig zijn om een goed passend overhemd te vinden. Zeker in deze tijd waarin er wachtrijen staan voor kledingwinkels is het vaak makkelijker om overhemden online te bestellen. Maar dan moet je maar gokken dat de maat goed zal zitten. Een vriend gaf mij de tip om eens te kijken naar Eterna overhemden. Eterna overhemden waren namelijk volgens hem overhemden van een hoge kwaliteit. Er waren veel soorten maten, en vooral voor mij handig, mooi smal gesneden pasvormen. Wat volgens hem zo fijn is aan Eterna overhemden is dat heel duidelijk omschreven staat bij elk overhemd hoe het gaat zitten. Zo maken ze gebruik van de standaardmaten, maar geven daarbij concreet aan hoe het overhemd gaat vallen. Eterna overhemden komen dus altijd met een omschrijving over de afmetingen van het overhemd. Dat betekent dat je letterlijk een meetlint kan pakken en kan kijken of het model goed gaat vallen. Dat betekent dat je veel minder vaak een miskoop gaat doen online, en letterlijk het perfecte overhemd kan vinden.

 

Gemakkelijk online te bestellen

Daarnaast vind ik het stiekem leuk om overhemden te bestellen van een minder bekend merk zoals Eterna. Ik heb ondertussen een aantal overhemden besteld en ik wacht nog op de levering. Dan zal ik er ook achter komen of de overhemden inderdaad zo goed zitten als dat ik verwacht. Als dat zo is zal ik het jullie zo snel mogelijk melden. Ik ben natuurlijk niet de enige man met overhemd-bestel-problemen. Zo ben ik toch beïnvloed door marketing, maar dit keer ben ik er ontzettend blij om. Anders had ik nooit van Eterna overhemden gehoord.