Snel een groencontainer huren?

0
519

Soms is een extra groencontainer huren handig. In het  najaar of voorjaar wanneer je in je tuin aan het werk bijvoorbeeld. Je hebt dan waarschijnlijk veel snoeiafval. Wanneer je dat moeilijk in je eigen container kwijt, dan is het heel praktisch wanneer je een extra groencontainer kunt huren. Een groencontainer huren is op heel veel plaatsen in Nederland mogelijk. Containers zijn er in verschillende maten, dus er is altijd een groencontainer die bij uw werkzaamheden past. De container mag acht weken blijven staan. De tarieven worden bepaald op basis van de grootte van je container en het soort afval. De verschillende soorten afval kennen verschillende prijzen, omdat de kosten van verwerking onderling verschillen. De grootste soort containers kan worden afgesloten met een slot, om te voorkomen dat er andere soorten afval in je container worden gedumpt.

Hoe werkt een groencontainer huren?

Een groencontainer huren Tilburg is dé oplossing om je vele snoeiafval of ander groenafval kwijt te raken. Het huren van een container is simpel, je geeft door dat je een container wilt bestellen en wat voor soort container het moet worden. Na het ingeven van je adresgegevens wordt de container een dag later geleverd. Is de container vol, dan laat je dat weten via het account dat je hebt aangemaakt en de container wordt opgehaald op de dag die je hebt aangegeven. Je hebt dus op geen enkele manier werk van het huren van een container, hij wordt gehaald en gebracht. Is de containervol, maar de klus nog niet geklaard? Je kunt de container ook omwisselen, dan wordt bij het ophalen een nieuwe container neergezet. Ook dat kan allemaal binnen één werkdag geregeld worden.

Wat mag er in een groencontainer?

Een groencontainer is speciaal voor tuinafval en snoeiafval. Groenafval is de afvalstroom die bestaat uit afval dat gecomposteerd kan worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om takken, struiken, planten, bladeren en gras. Graszoden mogen niet, omdat daar teveel aarde aan hangt. Takken mogen niet langer zijn dan één meter en zo zijn er nog wat meer voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Heb je afval dat niet in deze container past, dan zijn er nog vele andere soorten containers die je kunt huren om je andere afval kwijt te raken. De tarieven voor het huren van de container zijn all-in, huur, transport en verwerking zijn inbegrepen, dus je weet altijd waar je aan toe bent.