Ontspannen buiten de deur

0
218

Soms kost het dagen lang om bij te komen van een goede werkweek, soms is een weekend niet genoeg. In dat geval is het tijd om er even uit te gaan en dan zijn een paar dagen thuis fijn, maar eigenlijk niet genoeg. Vakantiedagen zijn er niet altijd, maar een weekend kan heel goed gebruikt worden om even het gevoel te hebben dat je wel op vakantie bent. Dus vraag je vrienden om mee te gaan, of plan met je partner een leuke ‘get away’ om op te laden. Een paar ideeën om dit gevoel tot stand te brengen!

Een hotelovernachting

Een eigen bed is fijn maar een hotelbed kan echt het ultieme vakantie gevoel geven. Een nieuwe omgeving is net als een frisse start. Je hoeft in een nieuwe omgeving niet zo met de werkweek bezig te zijn. Binnen in huis kan werk soms een beetje blijven hangen, in een hotelkamer is dat niet zo het geval. Ga naar een plek waar je normaliter niet zo vaak komt, zoals aan het strand of juist in de bossen zodat je wakker wordt met een mooi uitzicht en fijne geluiden. Niets is fijner dan de deur uitstappen en alleen maar vogels horen in plaats van de bekende straatgeluiden van thuis.

Sloep huren Amsterdam

Zeker wanneer het lekker weer is, is het heel tof om een de grachten van Amsterdam op te gaan. Het is misschien niet het eerste waar je aan zou denken maar het is van alles wat. De boot, het water, maar ook de gezelligheid van een bruisende stad. En als de zon schijnt kun je heerlijk ontspannen op het water en daarna naar een leuk restaurant gaan. Met een groep vrienden is dit een onwijs leuke activiteit, je kan lekker met elkaar kletsen zonder dat je door een drukke winkelstraat hoeft te lopen. En natuurlijk is een salonboot Amsterdam ook is eens wat anders dan borrelen thuis.

Nieuw museum

Op cultuur ontdekkingstocht geeft veel afleiding. Struinen door een museum is heel ontspannend, er valt zoveel te zien in een museum. Dit is ook een activiteit die heel leuk is om alleen te doen, om alles rustig in je op te nemen en daarna nog een drankje na te doen of zelfs thuis weer op de bank te ploffen met het gevoel dat je net terug komt uit een andere wereld. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je een beetje van kunst houdt, maar zelfs als je niet zo vaak naar een tentoonstelling gaat, is het juist heel leuk om eens wat anders te doen!