Een romantisch weekendje weg

0
655

Komt het jubileum van jou en je partner eraan? Of zijn jullie gewoon toe aan een mini-vakantie? Plan dan een weekendje weg. Loop samen langs de grachten in Utrecht, zoek de natuur op in de Veluwe of steek de grens over voor jullie romantische tripje. Deze blog biedt wat inspiratie voor een weekendje weg. 

Genieten van de grachten in Utrecht

Hebben jij en je partner afgesproken dat het de hoogste tijd is om samen een weekendje weg te gaan, dan is Utrecht een aanrader. Deze stad heeft een historisch karakter. Je kunt er genieten van de oude grachten, indrukwekkende architectuur en vele culturele activiteiten. Toch is het ook een bruisende stad met bekende winkels en knusse restaurantjes. Als jij en je partner beide stadliefhebbers zijn, is Utrecht een perfecte optie! 

Zoek de natuur op

Utrecht is een grote stad. Leuk, maar het kan ook best hectisch zijn. Wil jij rust in de natuur op zoeken? Dan is de Veluwe een fantastische bestemming voor koppels. Hier kun je unieke accommodaties boeken. Wat dacht je van een boshut midden in de natuur of zijn jij en je partner helemaal weg van glamping? Er is van alles mogelijk tijdens je weekendje weg naar de Veluwe. Ook overdag kun je leuke dingen beleven. Er zijn talloze wandelroutes, maar ook met de fiets kun je de omgeving ontdekken. 

De grens over

Wil je even iets anders dan Nederland? Dan is Antwerpen een romantisch alternatief. Deze havenstad biedt een mooie combinatie van geschiedenis, moderne winkels en gezellige cafés. Ben je van plan om in november of december een weekendje weg te gaan? Dan is Keulen de place to be. Naast dat het een prachtige historische stad is, staat Keulen in de wintermaanden vooral bekend om de vele kerstmarkten. Door de hele stad vind je lichtjes, kraampjes met Duitse delicatessen en winterse activiteiten. De kerstmarkten brengen je al helemaal in de sfeer voor de feestdagen en zijn bovendien natuurlijk romantisch. 

Romantische cadeaus

Ga je een weekendje weg, omdat je iets te vieren hebt met je partner zoals jullie jubileum? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om aan een jubileum cadeau te denken. Dat kan soms best een uitdaging zijn, omdat je niet altijd even creatieve cadeaus kunt bedenken. Gelukkig biedt deze blog je wat inspiratie. Zijn jullie beiden wijnliefhebbers, dan is een gepersonaliseerde wijnfles een origineel idee. Bedenk een lieve tekst en verras je partner. Een ander idee is een glazen pot met allemaal briefjes waarop gezamenlijke herinneringen staan. Een persoonlijk cadeau wat ook nog eens leuk is voor later.