Een opklap huis helemaal naar eigen smaak maken!

0
474

De huizenmarkt is booming op het moment. We bieden allemaal over, je komt er bijna niet tussen en het huizentekort is meer te voelen dan ooit. Maar buiten dat dit een negatieve werking kan hebben op mensen, zoals bijvoorbeeld starters, kunnen we het ook positief gaan bekijken. Want je kan ook in oplossingen en kansen denken. En die zijn er voor de ZZP'ers, de klusjesmannen en handige Harry's in overvloed op het moment. 

De huizenmarkt is booming

Dat de huizenmarkt op zijn kop staat, daar weten we momenteel alles van. Overbieden is een nog grotere sport geworden en je komt bij de huur huizen en appartementen bijna niet meer binnen. Maar wanneer je alleen maar kijkt als starter naar de geweldig uitziende huizen waar niets aan gedaan hoeft te worden. Dan loop je ook een paar pareltjes mis. Want er zijn genoeg huizen die te koop staan waar je een kleine opknapbeurt aan kan geven en je het helemaal eigen kan maken. En dat heeft natuurlijk ook iets. 

Dus alle klusjesmannen en handige Harry's onder ons, dit is jullie kans. Haal flink wat purschuimen van Bouwmaat en ga voldoende vulmiddelen kopen bij Bouwmaat om jouw project van de grond te tillen. En het heeft misschien even wat tijd nodig, maar dan heb je uiteindelijk ook wat.  

Op zoek naar een woning?

Als je zelf niet heel handig bent, of geen opknaphuis wilt kopen, dat is allemaal te begrijpen, maar dan moet je natuurlijk in een andere richting gaan zoeken. In deze bizarre tijd is het vooral zo dat je geluk moet hebben wanneer je iets wilt kopen of huren. Het mooiste is natuurlijk als je via via ergens komt zonder in de molen te raken van een wachtlijst of een strijd moet aangaan met mensen die gaan over bieden. Want wie weet heb jij daar het vermogen wel niet voor en is het altijd weer balen als je het niet wordt. 

Maar onthou ook, dat de woningmarkt niet altijd zo kan blijven natuurlijk. Er komt een moment dat alles weer instort en je niet meer die bizarre prijzen van nu gaat betalen of dat overbieden helemaal niet meer nodig is. En wie weet is over paar jaar het huizen te kort ook wel iets minder geworden waardoor het vinden van een leuke woning ook iets makkelijker is geworden. Het lijkt nu allemaal onmogelijk, maar het is en gaat komen. We moeten alleen nog een beetje geduld hebben.