De verschillende soorten borrel boxen die je kunt bestellen

0
460

Ben je van de gezelligheid en leuke avonden, dan biedt een borrelbox uitkomst om die sfeer extra te verhogen. Je kunt borrelbox bestellen op ieder moment van de week, dag en tijd. Het maakt niet uit, een borrelbox zorgt net voor dat lekkere borrelhapje en geeft elk moment meer plezier mee. Voornamelijk nu tijdens de pandemie veel restaurants zijn gesloten bieden borrelboxen de perfecte uitkomst. En waarom zal je ook niet eens een keer een borrelbox bestellen voor familie, vrienden of collega’s? In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten borrelboxen.

De Franse borrelbox

Frankrijk is het land van de Bourgondiërs. Daarom bestaat er de mogelijk om Frankrijk is huis te halen met de Franse borrelbox. Je vindt in een Franse borrelbox allerlei soorten kaasjes, heerlijke wijn zoals Sauvignon Blanc, olijfjes en baguettes. De Franse borrelbox is uitermate geschikt voor een romantisch avondje thuis aan tafel met kaarslicht aan. De Franse weten wel wat romantiek is en dat vertaalt zich naar het smakelijke eten en wijnen. Verwen jezelf en je partner thuis met deze Franse borrelbox.

De Nederlandse borrelbox

De Franse weten heel goed hoe ze moeten borrelen, maar ook wij Nederlanders kunnen er wat van. Zo zijn er genoeg borrelboxen te vinden waarin je allerlei soorten Nederlandse hapjes hebt. Dit doen je gasten altijd goed. Wat te denken van een lekkere toastje met ei bieslook salade of plakje kaas. Hoe oer Nederlands wil je het hebben? Of een een grillworst met kaas mag ook niet ontbreken in een Nederlandse borrelbox. Een Nederlandse borrelbox doet het vooral goed op een oer Nederlands avondje thuis met spelletjes spelen.

De Spaanse borrelbox

Lekker eten staat in Spaanse woordenboeken dik onderstreept en ze weten er alles van. Zo bestaat de Spaanse borrelbox uit goede Spaans wijnen en kan je genieten van Serrano ham, olijven en sardientjes in olie. Dit is echt zo’n borrelbox waarbij je thuis even helemaal reist naar de Spaanse boulevards en geniet van het Spaanse weer. Of je kunt de Spaanse borrelbox bij debestelbox.nl bestellen omdat je er even zin in hebt. Gewoon omdat het kan.

De vrijmibo borrelbox

De borrelbox makers zitten niet stil en je ziet tegenwoordig ook vaak de vrijmibo borrelbox die je kunt bestellen. Je vindt in deze borrelbox van alles wat en maakt de vrijmibo een stuk leuker. Dus maak die flessen wijn maar open en geniet van allerlei soorten hapjes om het weekend eens goed in te luiden. Daar zorgt de vrijmibo borrelbox voor.