Alles wat je moet weten over de OFRY

0
278

Het barbecueseizoen is weer begonnen. Eindelijk weer van het weer genieten met vrienden en familie, onder het genot van de een lekker stukje vlees van de barbecue. In Nederland hebben we helaas niet veel dagen waarbij dit kan, maar daar genieten we er extra van als het wel een keer kan. Nu het seizoen weer is begonnen wordt het tijd om je barbecue weer uit de schuur te halen en hem misschien een opknapbeurt te geven. Het kan ook zijn dat het tijd wordt om een nieuwe barbecue aan te schaffen. In dat geval moet je even doorlezen, want wij hebben een nieuwe barbecue ontdekt. Het gaat om de Ofyr BBQ. Dit is een barbecue, maar ook veel meer dan dat.

Een Nederlands product 

Deze barbecue is een Nederlands ontwerp en dat zie je terug in het ontwerp.De makers van de OFYR hebben namelijk een typisch Nederlandse win-winsituatie gecreëerd: kwaliteit, innovatie, aantrekkelijk design, multifunctionaliteit en onderhoudsgemak. OFYR is een mooie aanvulling op je tuin, net als een houten hottub.

Nadelen van een gewone barbecue 
Over het algemeen zien barbecues er niet heel mooi uit, ze maken je tuin er niet altijd mooier op. Daarnaast is het een nadeel dat je een barbecue rooster moet gebruiken, waarbij kookvocht of vet in het vuur terechtkomt en een te hoge vlam geeft. Hierdoor kan je worden beperkt in je mogelijkheden om mooie barbecue gerechten te bereiden

Het oog wil ook wat 

De OFYR is niet zomaar een barbecue, het is namelijk ook gewoon een kunstwerk. OFYR is strak en stilistisch vormgegeven, geheel opgebouwd uit staal, een staal legering met koper dat weervast is en na verloop van tijd een mooie, roestkleurige patinalaag laat zien, waar  geen verder onderhoud voor nodig is.  

Gezelligheid

Naast het stilistische ontwerp staat de OFYR ook voor gezelligheid. De ronde barbecue bakplaat van de OFYR bestaat uit staal van meer dan een centimeter dik. De ruimte die het biedt om te barbecueën is groot. Omdat de OFYR rond is biedt het de gelegenheid om gezellig met vrienden of familie er omheen te gaan staan. Daarnaast biedt DE OFYR veel warmte, dus ook later op de avond is de OFYR een bron van gezelligheid. 

Een OFYR is dus veel meer van een barbecue. Neem een kijkje op hottubselect.nl, wie weet heb jij binnenkort wel een OFYR in je tuin staan. In dat geval kan je je vrienden alvast uitnodigen voor gezellige avonden in jouw tuin, met of zonder barbecue.