Lekkere sterke dranken: Pisang drank & Bacardi spiced

0
422

Wil je graag een lekkere sterke drank kopen? Zoals pisang drank of bacardi spiced aanbieding? In dit artikel vertellen we je alles over pisang drank en Bacardi spiced. Wat is pisang drank? Welke soorten zijn er allemaal? Hoe wordt het gemaakt? Waarom is het zo lekker? En wat moet je op letten tijdens het kopen van deze sterkedranken? Lees snel verder om alles te weten te komen!

Een sterke drank die gemaakt wordt van ananassen

Pisang drank is een sterke drank die gemaakt wordt van ananassen. Deze ananassen worden gedroogd en gemalen tot pulp. Vervolgens wordt de pulp met water aangelengd en gefermenteerd. Dit proces duurt ongeveer twee weken. Na de fermetatie periode wordt de drank verpakt in flessen of blikjes en klaar voor consumptie. Pisang alcohol percentage is meestal rond de 40%.

Waar komt het vandaan?

Pisang Drank komt oorspronkelijk uit Indonesië. Het is een populaire drank in Azië en wordt steeds vaker wereldwijd verkocht. In Indonesië wordt deze sterke drank meestal gedronken tijdens feestelijke gelegenheden of als aperitief. Pisang Drank smaakt zoet en heeft een unieke ananas smaak.

Altijd letten op het alcohol percentage

Wanneer je pisang drank gaat kopen, moet je altijd letten op het alcohol percentage. Hoe hoger het alcohol percentage, hoe sterker de drank zal zijn. Pisang Drank is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals ananas, mango en sinaasappel. Er zijn ook speciale pisang dranken die gemaakt worden met kruiden of specerijen. Deze sterkedranken zijn nog sterker dan de normale variant en smaken vaak wat bitterder.

Bacardi spiced

Bacardi Spiced is een rum likeur met een unieke kruidige smaak. Deze likeur is gemaakt van rum, kaneel, nootmuskaat, gember en andere kruiden. Bacardi Spiced heeft een alcohol percentage van 35%.

Bacardi Spiced is perfect voor een koude winteravond. De likeur smaakt heerlijk met ijs of in een warme chocolademelk. Bacardi Spiced is ook lekker in cocktails en mixdrankjes. Voor de beste smaak moet je Bacardi Spiced wel even laten rusten voordat je het gaat drinken.

Pisang drank of Bacardi spiced kopen?

Wil jij graag pisang drank of Bacardi spiced kopen? Pisang Drank is verkrijgbaar bij verschillende online drankwinkels en Bacardi spiced is te koop bij de meeste supermarkten en slijterijen. Pisang Drank kost ongeveer €15 per liter en Bacardi spiced kost ongeveer €20 per liter.

We hopen dat je door het lezen van dit artikel meer te weten bent gekomen over pisang drank en Bacardi spiced. Wat vind jij van deze sterkedranken? Laat het ons weten in de reacties! Cheers!