Een nieuw interieur? dit is het moment!

0
531

Zoals voor velen al bekend is, zit de zomervakantie er weer op en is het echte leven weer volop van start gegaan. Veel studenten hebben hun introductie weken alweer achter de rug en daarnaast zijn de werkweken weer helemaal aan de gang. Voor een goede start van je nieuwe schooljaar of werkperiode is een rustige thuis basis belangrijk. Mocht je nog niet helemaal tevreden zijn met je huidige interieur is het nu belangrijk om daar wat aan te veranderen. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat als je thuis komt van een drukke dag op werk of school dat je je niet helemaal thuis voelt. Dus is dit bij jou het geval? Dan is nu het perfecte moment om daar wat aan te veranderen.

Je stijl kiezen

Voordat je begint met allerlei dingen kopen en verplaatsen is het belangrijk om je stijl te gaan kiezen. een interieurstijl hoeft ook helemaal niet zo ingewikkeld te zijn zoals veel mensen denken. Het hele idee van een interieurstijl is het rust brengen in je huis. Door veel van dezelfde kleuren en/of materialen te gebruiken zal er een bepaalde rust in je huis komen. Heb je wat meer warmte nodig in je huis? Dan is een Marokkaanse/Arabische stijl de perfecte oplossing voor jou! Of heb je juist wat meer strakheid nodig in je huis dan is een industrieel interieur een betere keuze voor jou!

Het uitvoeren

Als je er eenmaal over uit bent wat je precies allemaal wilt in je huis dan kan je het plan gaan uitvoeren. Kijk eerst eens in je huis wat er eigenlijk allemaal al bij je nieuwe stijl past wat je al in huis hebt. of misschien heb je wel een bepaald kastje wat je met een likje verf weer helemaal in de stijl van jouw huis kan maken. Waarschijnlijk zal je toch wel wat nieuwe meubels of accessoires nodig hebben en dan is het tijd om die aan te schaffen. Wat dacht je namelijk van een leuke marokkaanse poef bij je beige bank of een Arabisch Vintage kleed? Dit zijn super mooie eyecatchers die je interieur 1 geheel kunnen maken. Maar kijk ook eens naar de accessoires in je huis. Voor een industrieel interieur kan je heel mooi gaan werken met verschillende lampen. Van een ijzeren hanglamp tot een stoere robuuste, grote sta lamp. Let er bij beide interieurs vooral op dat de kleuren overheen komen en dat het allemaal goed matcht.