Alles wat je wil weten over HT Greenhouses

0
929

We weten het, overal op het internet zul je bedrijven tegenkomen die verkondigen dat zij het beste van het beste bieden. Ze weten met hun speciale technieken precies wat er gedaan moet worden en krijgen dit nog snel voor elkaar ook. Wij van HT Greenhouses gaan net even anders te werk. Wij weten met onze expertise die wij in 35 jaar in de industrie hebben opgebouwd precies je dromen te vervullen. Nee, we zullen je dromen niet zomaar gaan verwezenlijken, we zullen dit samen doen. Je bent nu vast nieuwsgierig geworden naar wat wij dan zoal doen. Dat is begrijpelijk, en heel goed zelfs. Zo niet, dan gaat er iets mis. Wij gaan je in deze blog vertellen wat wij doen, hoe wij dit doen en waarom wij dit doen. Lees vooral verder als je interesse is gewekt naar onze services.

Aanbod

Wij van HT Greenhouses begrijpen de vraag van de klant op het gebied van kassen. Kassensloop, kassenbouw, kasrenovatie en materialen aanleveren voor kassen; we doen het allemaal. Dit doen wij op een manier waarop alle werkzaamheden compleet uit je handen worden genomen. Je wordt op elke manier ontzorgt en dit doen wij met de grootste passie. Wij zijn voornamelijk actief in de kassensloop, maar als kassenbouw bedrijf weten wij ook als geen ander hoe we te werk moeten gaan. Onze materialen worden geïnspecteerd, stuk voor stuk. Zo weet je zeker dat je kwaliteit krijgt voor je geld. Ook voor kleinere kassen specifiek voor de horeca, hobby kassen en andere soorten kassen ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in voornamelijk de kassensloop, waardoor je altijd met een goed resultaat zult achterblijven. 

Wie zijn we?

Je hebt hierboven al een beetje wat mogen lezen over wat we zoal aanbieden, maar minstens zo belangrijk is hoe we dat doen. Om te begrijpen hoe we dit doen, moet je weten wie we zijn. Wij van HT Greenhouses opereerden voorheen onder de naam Hogervorst Tabben. Dat tijdperk is voorbij, HT Greenhouses is aan bod. We gaan op een persoonsgerichte manier te werk. Wij willen je wensen grondig te weten komen, zodat we in kunnen spelen op de specifieke vraag die bij je speelt. Mede door die persoonlijke aanpak, de waarborging van de beste kwaliteit, onze jarenlange expertise en het beschikken over een groot aantal professionals kunnen wij met trots verkondigen dat wij al geruime tijd de beste zijn in wat we doen.